Johnny Devey herverkozen als voorzitter

27-03-2013 door IKWV

Voorzitterschap

De raad van bestuur van de Intercommunale Kustreddingsdienst West-Vlaanderen verkoos op 27 maart 2013 unaniem Johnny Devey, schepen te Middelkerke, als voorzitter.

De voorbije 8 jaar was Johnny Devey ook reeds voorzitter van de raad van bestuur.

Devey: “De voorbije 8 jaar heb ik me met plezier en enthousiasme ingezet voor IKWV. Samen met de nieuwe bestuursploeg wil ik me de komende 6 jaar blijven inspannen om IKWV verder uit te bouwen. Veiligheid en preventie blijven prioriteit.”

Ondervoorzitter

Provincieraadslid mevrouw Charlotte Castelein werd unaniem verkozen als ondervoorzitter. In overleg met mevrouw Tania Janssens, eveneens provincieraadslid, neemt zij de eerste drie jaar het ondervoorzitterschap voor haar rekening. De laatste drie jaar draagt ze de fakkel over aan mevrouw Janssens.

Directiecomité

Zowel de voorzitter als ondervoorzitter maken ambtshalve deel uit van het directiecomité. Daarnaast werden de heer Albert Serpieters, schepen te Koksijde en de heer Bjorn Prasse, schepen te Blankenberge aangeduid om het directiecomité te vervolledigen.
Het directiecomité neemt het dagelijks bestuur van de vereniging waar. 

Ga terug

De kustgemeenten

Signalisatie Belgische Kust Signalisatie Belgische Kust Signalisatie Belgische Kust Signalisatie Belgische Kust Signalisatie Belgische Kust